Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 4,99 zł
Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw, takich jak soczewica, fasola, do dań z mięsem baranim i jagnięcym, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Czubrica zielona jest łagodniejsza od czerwonej.
Bardzo aromatyczna mieszanka przyprawowa. W kuchni bułgarskiej czubrica jest jedną z najbardziej preferowanych przypraw.
Skład: sól, cukier, cebula, cząber, czosnek, por, bazylia, papryka, tymianek, pietruszka, kozieradka, barwnik ryboflawina.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.