Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 5,59 zł
Kolendra pochodzi z obszaru Morza Śródziemnego, szczególnie popularna jest w kuchni azjatyckiej. Jako przyprawę stosuje się dojrzałe owoce które mają korzenno-słodkawy, a jednocześnie lekko piekący smak. Kolendra znajduje zastosowanie w postaci zmielonych lub całych nasion. Kolendrą można nacierać mięso jagnięce, baraninę i dziczyznę. Jest także składnikiem marynat jarzynowych, kiszonek, past, marynowanych śledzi, grzybów i ogórków, dobrze komponuje się z sałatą, grochem i kapustą. Kolendrę również do wyrobu i przyprawiania czekolady.
Składniki: EKO Kolendra owoc 100%
Kraj pochodzenia: Egipt.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.